Martijn Hoogeveen

Martijn Hoogeveen zal in juni 2020 de 54e editie van de Monstertocht fietsen, een tocht van 543 kilometer van Trondheim naar Oslo. Hij doet dit om geld op te halen voor Stichting PLN. Sponsor Martijn en help hem om geld in te zamelen voor Stichting PLN.

“Welkom op mijn persoonlijke pagina. Toen ik voor het eerst hoorde van deze tocht de Styrkeproven dacht ik wat een afstand. 540 km op een dag.

Ik ben zelf ruim 1,5 jaar geleden begonnen met fietsen, maar er vanaf moment een helemaal aan verkocht. Sinds ik begonnen ben probeer ik de grens steeds een stukje verder te leggen. Waar je in het begin voor eerst een keer meer dan 100 km op een dag doet en dit steeds verder op bouwt. Hierdoor het afgelopen jaar al een groot aantal mooie tochten mogen fietsen zoals; Elfstedentocht, IJsselmeer Challenge, TKP tocht van Groningen, Hondsrug Classic MTB en de Drenthe 200 MTB. Ook een mooie vakantie in de bergen van Italië heeft mij op een paar mooi grensverleggende pieken gebracht zoals Stelvio en Mortirolo.

Maar nu op naar de Styrkeprøven. Wat is er mooier dan deze grensverleggende tocht aan te gaan en dan ook nog een goed doel als stichting PLN steunen en daarmee onderzoek naar deze erfelijke hartziekte te helpen en daarmee ook de patiënten te helpen en hun grenzen te verleggen en hopelijk deze aandoening te kunnen genezen. Hieronder kun je mij en de andere deelnemers moreel ondersteunen door een leuk bedrag te doneren aan deze stichting. Wie helpt mij. Alle donaties zijn welkom zowel groot als klein.”

Namens Martijn en alle PLN-patiënten, dankuwel.

Geef Martijn een steuntje in de rug en help hem geld in te zamelen voor Stichting PLN:
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10,00

Martijn heeft al
€0 of €500.000 raised
ingezameld.
 

Laat een bericht achter voor

Martijn Hoogeveen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk alle fietsers